Sepet
Date : Monday, August 10, 2009
Time : 10.8.09
Title :


tagged by fatin n anisah


1) Are you sinqle or attached ?
Ans : Single.

2) Do you have a person you like ?
Ans :not sure uh

3)What is the name of your person you in love with ?
Ans : don hav 1 yet

4)If the person you in love and your mother dropped into the sea , who will you save?
Ans : mother i think.my love should noe how to survie

5)Have you hug someone before ?
Ans : YES!!

6)Do you love your parents ?
Ans : depends

7)Will you hug the want you love ?
Ans : Of course!

8)Are you willinq to do anythinq for your boyf/girlf ?
Ans : depends

9)Are you jealous now ?
Ans : nope

10)Who is the last person who msq you ?
Ans : fazly

11)Who is your clique ?
Ans : idk,anyone i guess

12)Do you want babies in future ?
Ans : yes

13)Do you prefer MacDonald , long john silver or KFC ?
Ans : mac

14)Do you sniff glue ?
Ans : use to

15)Do you smoke ?
Ans : yup,stoppin

16)If your boyf /girlf play 2 timer behind you , what will you do ?
Ans : brk uh

17)If you rich , what will you do ?
Ans : make my life the way i want,send money n food to poor place,travel around the world

18)If the love wants held your hand , what will you do ?
Ans : nvr let go

19)If the want you in love , reject you , what will you do ?
Ans : sad

20)What is your favourite character ?
Ans : spongebob or doremon

21)Friendship or love ?
Ans : friendship

22)Cookie monster or elmo ?
Ans : Cookieee monster

23)Do you use laptop or computer ?
Ans : both

24)Do you like lollipop ?
Ans : Okok

25)Do you have a diary ?
Ans : Nope

26)there an admirer and wont die heart , what will you do ?
Ans : depends

27)If you quarrel wit your boyf / girlf , and ask for a break up , what will you do ?
Ans : brk uh

28)Are you blur ?
Ans : sometimes

29)If you can have your hair dye , what colour do you want it to be ?
Ans : nt sure

30)Who is the last person you chatted with
Ans : hairi i think

31)How many boyf / girlf have you beaten before ?
Ans : none

32)If you boyf / girlf do not love you anymore , what will you do ?
Ans : brk uh

33)What school are you in ?
Ans : queensway sec

34)Taq 10 bestie or friends to do this quiz ?
Ans :
1)azima
2)afifah
3)bobo
3)bernice
4)carya
5)eyzan
6)jayda
7)kelly
8)laikuan
9)nadiah
10)zuzu
ramdom ppl



  • Profile


  • sepet
    150994.
    val or sepet.
    soccer game runs in me.

    JOAZZ Family is loved


  • who i wanna mit

  • - U16
    - friends

  • Tagboard



  • Affiliates

  • Fatin
    Carya
    Chris
    chris 2
    bernice
    JOAZZ
    azima
    rebeecca
    niina
    kelly
    jayda lovely cousin=)
    jaselyn 2
    eyzan
    joan
    efy
    humy
    shamala
    nad
    zuzu
    afifah
    Emily
    azirah
    acinstar
    jyeah
    bobo
    wani
    myrakechik
    laikuan
    khidzir
    aby
    anisah
    zoe
    sharleen
    marilyn
    teri
    marjory
    tasya
    eva
    fyefye
    mas
    nurul


  • Music


  • MusicPlaylist
    Music Playlist at MixPod.com